Algemene informatie Open Eindhovense Muaythai Cup

Van 21 tot 25 oktober 2021 wordt de eerste editie van de Open Eindhovense Muaythai Cup georganiseerd in de sporthal van de Fontys Hogeschool in Eindhoven. De wedstrijd is voor zowel nationale als internationale teams en vechters. Landen als Duitsland, Zweden, Denemarken, Bulgarije, Litouwen, Spanje en Tsjechië hebben al aangetoond interesse te hebben.

De (school) vakantie is bijna afgelopen in heel Nederland en erg belangrijk is natuurlijk dat onze Nederlandse vechters zich ook gaan inschrijven voor deze eerste editie van de Open Eindhovense Muaythai Cup om zodoende het Nederlandse Muaythai op de wereldkaart te zetten. We zijn immers een olympische sport, en daarbij mag Nederland zeker niet ontbreken! Voor de Nederlandse deelnemers geldt dat 23 en 24 oktober de wedstrijddagen zijn.

Om eventuele verwarring te voorkomen vatten we hieronder de indeling even kort samen. Voor meer informatie over de briefing, accommodaties en IFMA Elite, klik op de desbetreffende oranje hyperlink.

Samengevat:

  • Voor volwassen atleten, 18 plus met meer dan 20 partijen wedstrijdervaring in de jeugd, die zich willen inschrijven, klik hier (pool A – IFMA Elite, registratie kan alleen met MON-lidmaatschap en registratie via de IFMAlive website)
  • Voor beginnelingen/nieuwelingen (Nederlandse volwassen atleten) die zich willen inschrijven (pool N), klik hier
  • Voor jeugd tot 18 jaar, klik hier

Coronamaatregelen:

Vooralsnog gaan we er vanuit dat een geldig erkend vaccinatiebewijs (corona app QR-code) of geldige negatieve PCR-test voor zowel atleten als bezoekers verwacht wordt.
Inschrijven en/of tickets:https://worldoffighters.nl/…/open-muay-thai…/…

Voor meer informatie, neem contact op met de heer Duran Ebren – 0641214135