Maatschappelijke projecten

MON vindt als bond het belangrijk om ook betrokken te zijn bij de samenleving.

Respons, Nederland brengt jeugd dicht bij sport

De Muaythai Organisatie Nederland (MON) is een van de jongste federaties naar leeftijd van deelnemers aan de internationale evenementen onder IFMA en EMF. De jeugd in Nederland is zeer betrokken bij Muaythai als een wedstrijd, culturele kunstvorm, fitness en gewoon als een manier om nieuwe vrienden te maken.

Een van de belangrijkste factoren voor de grote belangstelling van jongeren voor muaythai is het vruchtbare werk dat MON doet om mensen door middel van sport tot een gezonde levensstijl aan te trekken en de jongeren uit uitdagende omgevingen te helpen.

De Response campagne, die dit jaar werd gelanceerd, is een ander project dat tot doel heeft de educatieve kant van de kinderen te ontwikkelen en om te gaan met agressie of onzekerheden. Tijdens de Response lessen leren studenten hoe ze obstakels kunnen overwinnen die ze kunnen hebben bij het vinden van hun plaats onder leeftijdsgenoten. Muaythai is een van de manieren voor de jeugd om zelfvertrouwen te vinden, grenzen te stellen en respect voor elkaar te tonen.

De president van de MON, de heer Duran Ebren, zei dat hij zich verantwoordelijk voelt voor elke kindtraining onder zijn federatie in Nederland, en als hij kinderen niet alleen in hun atletische carrière, maar ook in het leven ten goede kan komen, zou Muaythai bekend staan ​​om .

Het project werd volledig ondersteund door de president van de Europese Muaythai Federatie, Gennadiy Trukhanov, en in zijn hoedanigheid van burgemeester van de stad Odessa zei hij dat veel lessen kunnen worden getrokken uit het Response-project dat in alle EMF-lidstaten kan worden geïmplementeerd.