ITA Education Webinar

Leestijd: ca. 2 minuten

De COVID-19-pandemie heeft alle aspecten van ons dagelijks leven beïnvloed en heeft de sportevenementen over de hele wereld stopgezet. Gezondheid en veiligheid van de atleten, de sportgemeenschap en het grote publiek blijven gedurende deze tijd van het grootste belang.

Deze crisis heeft ons echter ook de gelegenheid geboden om na te denken over onze prioriteiten. Juist daarom lanceert de ITA (International Testing Agency) een nieuw initiatief voor schone sporteducatie. Als resultaat van onze nauwe samenwerking met ITA, betekent dit dat het gratis beschikbaar is voor jullie allemaal in de IFMA-gemeenschap – atleten, ondersteunend personeel voor atleten, inclusief nationale ledenfederaties.

Deze webinars zijn gemaakt met de volgende doelstellingen voor ogen:

  • Om ons te voorzien van een educatieve hulpbron die ons bestaande Onderwijsprogramma ondersteunt en versterkt;
  • Om die leden van onze sportgemeenschap te bereiken die anders geen toegang zouden hebben tot schoon sportonderwijs. Dit omvat sportbeheerders in de IFMA National Federations die niet werken in de dopingbestrijding, maar zouden profiteren van deze kennis, atleten en ondersteunend personeel voor atleten, leden van National Federaties, Atletencommissies, enz .;
  • Om onderwijs bovenaan de prioriteitenlijst van ons anti-dopingprogramma te houden, willen we ervoor zorgen dat de onderwijsinspanningen blijven doorgaan, ondanks de moeilijkheden waarmee de sportgemeenschap wordt geconfronteerd.

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het eerste ITA Education Webinar: Understanding the Anti-Doping Landscape and the Athlete Perspective.

Registratielink: https://www.bigmarker.com/international-testing-agency/anti-doping-landscape

Deel de link gerust met alle belanghebbenden van de sportfederatie. Houd er rekening mee dat de limiet voor webinar-deelnemers 500 is en de registratie open is op basis van: wie het eerst komt, het eerst maalt.

  • Evenementdatum: dinsdag 5 mei, 14u-15u30 CET

Presentatoren:

  • Benjamin Cohen, directeur-generaal – International Testing Agency
  • Michael Ask, CEO – Anti-Doping Denmark, Chair – iNADO
  • Christine Girard – Olympisch brons (2008) en goud (2012) Medaillewinnaar – Gewichtheffen, Canadees Centrum voor Ethiek in de Sport (CCES) Bestuurslid

Moderator: Olya Abasolo OLY, Education Manager – International Testing Agency

We kijken ernaar uit u online te ontmoeten op 5 mei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *