Uitnodiging aan alle Muaythai sportscholen in Nederland

Leestijd: ca. < 1 minuut

Omdat het coronavirus flink wat roet in het eten heeft gegooid voor wat betreft het organiseren van vechtsportwedstrijden, heeft de International Federation of Muaythai Associations (IFMA) besloten om nog dit jaar Virtuele Kampioenschappen te organiseren. 

Opnames voor VK in Eindhoven

De finale van de Virtuele Kampioenschappen Muaythai zal in de eerste weken van oktober live worden gehouden en via internet uitgezonden. Deze virtuele kampioenschappen zijn ter vervanging van de WK IFMA senioren in Abu Dhabi, dat in juni van dit jaar zou worden georganiseerd en ter vervanging van de WK IFMA junioren in september in Thailand. Deelnemers vanaf 10 jaar tot 40 plus kunnen deelnemen aan de Virtuele Kampioenschappen. Verwacht wordt dat wereldwijd 45000 deelnemers mee zullen doen.

Bij Muaythai Academy Duran Gym in Eindhoven is de jeugd al druk bezig met de opnames voor de beste en mooiste Wai Khru (1 – 3 min) en wordt er geoefend voor het schaduwboksen Muaythai, waarvan de 3 keer 3 minuten life zal worden uitgezonden in de virtuele arena van IFMA in oktober van dit jaar. Vanuit Eindhoven hebben vijf deelnemers zich opgegeven voor deze Virtuele Kampioenschappen.

Tot en met begin september van dit jaar kunnen deelnemers van sportscholen zich inschrijven om hier aan mee te doen.

Meer informatie is te vinden op de website van Muaythai Organisatie Nederland (MON)  en op de website van IFMA

Voor direct contact: info@mon-ifma.org