Videowedstrijd via IFMA YouTube-kanaal

Leestijd: ca. 3 minuten

Sociale afstand (sociale distancing ) is op dit moment erg belangrijk en we begrijpen allemaal de do’s en don’ts die het coronavirus met zich meebrengt. Tegelijkertijd leven we in een tijd waarin velen toegang hebben tot moderne technologie. Hoewel we allemaal sportieve en culturele uitwisseling in onze sportscholen, dorpen en steden moeten missen, kunnen we via sociale media en internet toch tot elkaar komen. Laat solidariteit en eenheid zien, blijf tegelijkertijd fit en beoefen de waarden van Muaythai.

One World One Muaythai
Daarom blijven we onze “One World One Muaythai” -filosofie gebruiken en brengen jullie leefomgeving naar alle delen van de wereld door trainingsroutines de wereld in te streamen. We zouden graag willen dat alle sportscholen van de Nationale Federatie (MON) erbij betrokken zijn en om een ​​stimulans te geven. De hoogst gewaardeerde krijgt een prijs tijdens het volgende Wereldkampioenschap.

We hebben voor 3 opties gekozen, met een 4e optie die binnen enkele weken bekend wordt gemaakt. De wedstrijd begint zaterdag op ons IFMA YouTube-kanaal en we zullen het delen met alle Nationale Federaties en we hopen dat op deze manier alle hoeken van de wereld samenkomen. De eerste workout zal gedaan worden door het eerste trainingsteam van het IFMA-hoofdkantoor (dat niet meedoet aan de wedstrijd!). De workout van het eerste individuele team zal worden gedaan door onze geliefde president om te laten zien dat Muaythai voor iedereen is. Dus alstublieft, alle leeftijden, alle vaardigheden zijn zeker en altijd welkom.

We doen dit initiatief samen met United Through Sports. Klik hier voor de brief van mevrouw Julia Govinden.

Voeg aan het einde van elke video een verklaring toe #IFMACares. Het wedstrijdproject wordt geleid door de voorzitter van de IFMA Athletes ’Commissie, Janice Lyn, en we zullen ook een team hebben om de video’s te controleren.

De regels:

Deze challenge is alleen voor leden van de Muaythai Organisatie Neerland (MON) en ze moeten aan 3 opties voldoen om mee te kunnen doen:

1) Leid een muaythai-training van ongeveer 30 minuten (kan team of individueel zijn)

  • Moet lesgeven en alle 8 ledematen van Muaythai gebruiken
  • Moet functionele oefeningen bevatten die relevant zijn om te vechten (een beetje uitleg erbij waarom je dat doet, levert meer credits op)
  • Moet een warming-up, training en cool-down hebben

2) Voer een Wai Kru uit (1-3 minuten) (individueel)

  • Moet Wai Kru-muziek (Sarama) op de achtergrond hebben
  • Moet flexibiliteit, balans, vertrouwen, flow en atletisch gedrag vertonen

3) Schaduw boksen (1-3 minuten) (individueel)

  • Moet alle 8 ledematen van Muaythai bevatten
  • Moet kracht, tempo, flow, atletiek, zelfvertrouwen uitstralen
  • Moet aanvallende en verdedigende technieken bevatten

Alle 3 bovenstaande opties moeten het volgende bevatten:
– Culturele uitwisseling (laat de vlag van je land op de achtergrond zien, train in je traditionele kleding of laat je moeder op de achtergrond je favoriete nationale gerecht maken, wees creatief en krijg meer credits omdat je een glimlach brengt in deze zware tijden).
– Moet opgenomen worden bij mensen met wie je elke dag bezig bent en/of sociale afstand van neemt.
– De kwaliteit van de video moet minimaal 1280 bij 720 pixels in kwaliteit zijn (minimale breedte 600 pixels) en moet worden verzonden via een link naar een Dropbox / Wetransfer-download om de kwaliteit van de video te behouden. Deze links kunnen worden gestuurd naar:

  • info@mon-ifma.org

Wij zijn Muaythai. Laten we samen sterk zijn in deze moeilijke tijden. Blijf gezond!

Inzendingen worden op deze pagina gepubliceerd