Alvast reserveren: “Muaythai in vogelvlucht”

Leestijd: ca. < 1 minuut

Het boek Muaythai in Vogelvlucht is bijna klaar. We hopen dit boek nog voor de zomervakantie te kunnen laten drukken in A5 paperback formaat.

Achter de schermen is hard gewerkt om tot een mooi en volledig resultaat te komen. Werkelijk waar, een boek dat je gewoon in je boekenkast moet hebben als je ook maar iets met Muaythai hebt.

Kort samengevat gaat het boek over Muaythai, de geschiedenis, de cultuur en een uitgebreide syllabus die de Khan gradureing beschrijft naar het idee van President/Voorzitter, Ajarn Duran Ebren.

Voorintekening
Bij voorintekening zal het boek € 19,95 euro gaan kosten, inclusief verzendkosten in Nederland. Het boek kan alvast besteld worden via de webshop. U hoeft nog niet te betalen maar verplicht uzelf wel om het boek te betalen voor levering. Hierover krijgt u bericht. Het boek kan ook opgehaald worden op de sportschool en kost dan geen 19,95 maar 18,00

Winkelprijs
De winkelprijs wordt bekend gemaakt zodra duidelijk is om hoeveel pagina’s het gaat en hoeveel pagina’s met kleurfoto’s er in het boek komen. Zoals het er nu uitziet komen we rond de 180 pagina’s en 30 pagina’s met prachtige kleurfoto’s.

Verplicht
Het boek wordt verplicht voor alle Muaythai leraren die via MON Khan examens aanbieden aan hun leerlingen.

Je kunt hier inteken voor de voorinschrijving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *